• 16:19 – Які штори підійдуть до зелених шпалер? 
  • 19:56 – Цокольні панелі під камінь 
  • 16:18 – У який колір пофарбувати стіни на кухні? 
  • 08:18 – Дизайн інтер'єру квартири в сучасному стилі 

Морозиво в домашніх умовах

сі люблять солодке, хтось цукерки, хтось шоколад, але, безсумнівно, влітку всі воліють морозиво. Яких тільки видів морозива не придумають і ванільне, і зі згущеним молоком, з сухофруктами, вибір дуже великий. Апарати для створення різноманітних видів морозива, представлені на сайті http://hotcorn.ru/?category_name=id6 . Ви можете щодня робити оригінальне ласощі. Але що робити, якщо хочеться, якогось особливого морозива, а його немає? Вихід є, його можна приготувати самому! Навчившись робити морозиво вдома, ви зможете приготувати в будь-який час І для цього знадобитися не морожениця, а звичайнісінька морозилка. Вам будуть представлені прості рецепти створення домашнього морозива.

Морозиво в домашніх умовах


Пломбірне морозиво



Необхідні продукти:

• 1 л молока.
• 100 грам цукру.
• 5 яєчних жовтків.


Етапи приготування:

1. Молоко збиваємо з цукром, підігріваємо на вогні до розчинення цукру.
2. Жовтки збиваємо, додаємо молоко, перемішуємо і варимо до загустіння. Масу знімаємо з малого вогню і остуджуємо, потім виливаємо в ємності і заморожуємо. Щогодини перемішуємо крем щоб у ньому не було льоду. Морозиво готово, тепер можна і спробувати!

Морозиво в домашніх умовах


Морозиво зі смаком вершків



Необхідні продукти:

• 1 пакетик ванілі.
• 1 склянку цукру.
• 3 склянки вершків.
• 3 яєчних жовтка.


Етапи приготування:

1. Розтираємо жовтки. Додаємо цукор і ванілін.
2. Нагріваємо вершки і потім вливаємо в яєчну суміш, при потребі отриману масу відправляємо на повільний вогонь до загустіння.
3. Отриману суміш прибираємо з вогню і поміщаємо в ємності. Залишаємо в морозилці до заморожування. Для тих, хто любить морозиво з ягодами може доповнити його на свій смак вишнею або полуницею.
Ну а для тих, хто любить бананове морозиво наступний рецепт для них.

Морозиво зі смаком банана



Необхідні продукти:

• 750 мл вершків.
• 150 грам цукру.
• 3 яєчних жовтка.
• 3.банана.
• Звичайне морозиво. Його можна виконати на основі рецепту «Пломбирного морозива».


Етапи приготування:

1. Беремо банани і робимо з них пюре. В отриману масу вливаємо жовтки і цукор, все ретельно перемішуємо.
2. Далі вливаємо вершки, і на маленькому вогонь і варимо до загустіння.
3. Коли морозиво загусло знімаємо його з вогню, охолоджуємо і заливаємо його по формах.
4. Формочки з морозивом поміщаємо в морозилку на 3 години.

Для тих хто віддає перевагу незвичайний смак може спробувати приготувати морозиво за наступним рецептом.

Морозиво зі смаком лимона



Необхідні продукти:

• 500 мл вершків
• 1 лимон.
• 1 банку згущеного молока.


Етапи приготування:

1. Вичавлюємо сік лимона, для морозива необхідно 50 мл.
2. Збиваємо вершки до загустіння, потім додаємо згущене молоко і заважаємо.
3. В отриману масу додаємо лимонний сік і перемішуємо.
4. Розлити по формах, і потім покласти в морозилку на пару годин. Потім морозиво слід вийняти, знову перемішати і відправити назад у морозилку на 6 годин.

Морозиво в домашніх умовах


Медове морозиво



Необхідні продукти:

• 5 жовтків.
• 3 ст. вершків.
• Мед.

Етапи приготування:

1. Жовтки і мед розтираємо в одну масу.
2. Вливаємо в медово-яєчну суміш гарячі вершки, і не перестаючи помішувати доводимо до кипіння. При бажанні можна додати ванілі.
3. Розливаємо по формах і відправляємо на 3 години в морозилку.

Морозиво з полуничним смаком



Необхідні продукти:

• 5 яєць.
• 500 мл вершків
• 150 гр цукру
• 300 г полуниці.


Етапи приготування:

1. Відокремлюємо білки, при цьому намагаючись не торкнутися жовтки. Потім збиваємо білки.
2. Жовтки збиваємо з цукром.
3. Далі збиваємо вершки і вводимо жовтки. Додаємо цукор і білки, але не всю масу, а частинами. При цьому перемішуючи зверху вниз.
4. Полуницю з 2 столовими ложками цукру подрібнюємо за допомогою міксера.
5. Заливаємо полуничне пюре і вершкову суміш по формочках і на 8 годин відправляємо в морозильну камеру.

Полуничне морозиво готове!

Морозиво з шоколадом



Необхідні продукти:

• 3 яєчних жовтка.
• 2 склянки вершків.
• 1 ч. л. цукрової пудри.
• 2 плитки чорного шоколаду.


Етапи приготування:

1. У жовтки додаємо цукор і все збиваємо.
2. Отриману суміш ставимо на маленький вогонь, додати теплі вершки і варити, поки не загусне.
3. Розтоплюємо шоколад, а потім вливаємо в отриманий крем.
4. Рівномірно розмішуємо і розливаємо по формах і на 3 години відправляємо в морозильну камеру.

Морозиво в домашніх умовах


Морозиво зі смаком згущеного молока



Необхідні продукти:

• 1 склянку цукру.
• 2 склянки молока.
• 1 банку згущеного молока.
• 2 яєчних жовтка.


Етапи приготування:

1. Змішуємо цукор, молоко, гріємо на вогні отриману масу.
2. У гарячу суміш вливаємо жовтки і згущене молоко. Все це варимо на вогні, при цьому не забуваємо постійно помішувати інакше пригорить.
3. Розливаємо по формах і на 4 години відправляємо в морозилку.

Морозиво в домашніх умовах


Для любителів замороженого соку є чудовий рецепт, який чудово може замінити морозиво.

Лимонний лід



Необхідні продукти:

• 5 лимонів.
• 1 склянку цукру.
• 500 мл води.


Етапи приготування:

1. Змішуємо цукор, воду і цедру лимона. Отриману суміш на вогні варимо 5 хвилин.
2. Додаємо сік з попередньо вичавлених лимонів, все перемішуємо. І відправляємо його до повного замерзання в морозильну камеру.
загрузка...
Залишити коментар
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читається
Ремонт
загрузка...