• 16:19 – Які штори підійдуть до зелених шпалер? 
  • 19:56 – Цокольні панелі під камінь 
  • 16:18 – У який колір пофарбувати стіни на кухні? 
  • 08:18 – Дизайн інтер'єру квартири в сучасному стилі 

Господиня на замітку. Ласощі з кабачків, курки і сиру

Сьогодні, щоб бути хорошою хазяєчкою, не треба знати напам'ять всю куховарську книгу. До ваших послуг простір інтернету і всі його інформаційне різноманітність. Потрібно приготувати щось особливе? Заглядаємо в улюблений розділ рецепти страв , вибираємо і готуємо, час від часу підглядаючи в докладну ілюстровану інструкцію. Трохи старання, і на столі красується оригінальний кулінарний шедевр, який зробить честь і знатної кухарці.

Господиня на замітку. Ласощі з кабачків, курки і сиру


Необхідні інгредієнти



З настанням сезону овочевого достатку, гріх не погурманить, використовуючи можливості цих корисностей з комори природи. Кабачки, патисони та цукіні — поширений, доступний і багатьма улюблений варіант продуктів. Банальні страви з них все давно відомі і освоєні. Спробуємо «начаклувати» виключно смачний, ситний, досить незвичайний, але простий у виконанні варіант. Крім двох-трьох молодих кабачків знадобляться: куряча грудка — 200 г, твердий сир улюбленого сорту — грам 150 цибулина, одне куряче яйце, сіль і кращий набір спецій. Силіконові формочки для середньої величини кексів є в кожному будинку.

Простий покроковий інструктаж



Овочі потрібно помити, обрізати все зайве і осушити лляною чи паперовою серветкою. За допомогою кухонного комбайна і спеціальної насадки-терки з не сильно дрібним осередком — кабачок подрібнюють. Отриману масу потрібно віджати, змішати з сирим яйцем, зі спеціями і сіллю. Курячу грудку нарізати середнім кубиком і викладають на сковороду з пассирующимся на олії цибулею. Знову ж сіль, спеції — за смаком. Після обжарювання маса повинна охолонути.

У цей час можна зайнятися наповненням силіконових формочок вже готової кабачкової масою. Акуратно розподіляємо її по стінок і дна. В серединку накладаємо курячий напівфабрикат, а зверху все щедро посипаємо натертим сиром. Запікається блюдо в розігрітій до 200 ° C духовці приблизно 30 хвилин. Поява апетитної рум'яної скоринки просигналізує про готовність кабачково-курячої вкусняшки. Скуштуйте, насолоджуйтесь, пригощайте гостей і діліться враженнями!
загрузка...
Залишити коментар
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читається
Ремонт
загрузка...