• 16:19 – Які штори підійдуть до зелених шпалер? 
  • 19:56 – Цокольні панелі під камінь 
  • 16:18 – У який колір пофарбувати стіни на кухні? 
  • 08:18 – Дизайн інтер'єру квартири в сучасному стилі 

Готуємо самі: японські роли

Правильно приготувати рол – це ціле мистецтво. В японці осягають його дуже тривалий термін. Починаючи готувати роли важливо не тільки вірно їх скрутити, але і вибрати потрібне поєднання продуктів. Ця стаття розповість про особливості вибору інгредієнтів і секрети приготування ролів будинку. Звичайно, завжди можна придбати цей продукт, роли білгород доставка – це тільки якісна їжа традиційної східної кухні.

Готуємо самі: японські роли


Інгредієнти для приготування ролів



Щоб не заплутатися у виборі добавок і приправ для ролів, розглянемо основні:

1. Су – японський рисовий оцет, має солодкуватий смак. Важливо вибрати якісний оцет, щоб не зіпсувати все блюдо.
2. Васабі – краще купити порошок. Приготування займе не більше 10 хвилин, але на відміну від пастоподібного васабі не буде хімічних добавок.
3. Японські норії – це водорості, які продають у вигляді нарізаних смуг або тонких листів. Інтенсивність аромату норі визначають за кольором: чим світліше, тим менш яскравий аромат і навпаки.
4. Маринований імбир використовують білий (з м'яким смаком) і рожевий (гострий). Готуючи роли можна обійтися без імбиру, але він допомагає освіжити смакові рецептори і при дегустації кількох страв дозволить повноцінно відчути їх смак.
5. Соєвий соус використовують для обмакувания ролів, завдяки чому вони стають м'якими і соковитими. Краще брати соус в скляних пляшках, без ароматизаторів. Соус повинен бути виготовлений шляхом натурального бродіння, без додавання барвників.

Готуємо роли вдома



Основні продукти

Риба і рис – це головні інгредієнти для виготовлення суші. Вибір риби краще зупинити на тунці або лосося. А от якісно зварити рис не так просто.

Слід вибирати круглий рис, так як довгий рис дуже сухий, його неможливо закрутити в норі або зліпити в колобок.
Перед приготуванням важливо ретельно вимити зерна. Потрібно міняти воду до тих пір, поки вона не стане чистою.

На 1 частина рису в глибоку посуд наливаємо 15 частини води і варимо до тих пір, поки на поверхні не з'являться маленькі дірочки. Знімаємо рис з вогню і залишаємо на чверть години в закритій каструлі.

Підготовчий етап

Продукти, вибрані для начинки нарізати тонкими довгими смужками. У оцет додати сіль і цукор і ретельно розмішати.
Далі в широку ємність викладаємо гарячий рис і тонкою цівкою вливаємо заправку, при цьому помішуючи, щоб весь рис просочився. Вирівнюємо поверхню лопаткою і залишаємо до повного охолодження.

Приступаємо до формування ролів

Для того, щоб зробити якісний рол знадобиться бамбуковий килимок. Новачкові найпростіше приготувати тонкі роли.
Беремо половину листа норі і укладаємо на килимок шорсткою поверхнею вгору. По поверхні норі розподіляємо чотири ложки рису, попередньо змочивши руки водою з оцтом. На рис викладаємо рибу або будь-яку бажану начинку.

Готуємо самі: японські роли


Нижню частину листа водоростей з'єднуємо з крайкою килимка. Далі килимок починаємо згортати, формуючи рол. Згортаємо, поки край не з'єднається з протилежною стороною листа норі.

Готуємо самі: японські роли


Ріжемо роли правильно

Щоб майстерно розрізати рол досить змочити ніж у воді з оцтом шматочки будуть ідеально рівними. Рол розрізати навпіл, а потім кожну частину ще на 3 частини. Роли готові.

Готуємо самі: японські роли


Приготувати роли вдома зовсім не складно. Експериментуючи з начинками і заправками можна створити вишукану страву, яка стане прикрасою столу і феєрією смаку.
загрузка...
Залишити коментар
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читається
Ремонт
загрузка...