• 16:19 – Які штори підійдуть до зелених шпалер? 
  • 19:56 – Цокольні панелі під камінь 
  • 16:18 – У який колір пофарбувати стіни на кухні? 
  • 08:18 – Дизайн інтер'єру квартири в сучасному стилі 

Кейтеринг своїми руками

Кейтеринг своїми руками
Самостійна організація кейтерингу – відповідальна і клопітка заняття, що вимагає чіткого планування, кропіткої завчасної підготовки і, звичайно ж, професійного обладнання. Тому має сенс використовувати кейтеринг москва від професіоналів, які зможуть зробити грамотний підбір смачних страв, оригінальне оформлення майданчика і максимальну економію наявних коштів.

Організація простору



Підготовка виїзного фуршету починається з аналізу місцевості, де буде проходити захід, після чого підбираються меблі, текстиль і декоративні елементи.Для свята на природі краще всього підійде орендована складні меблі, наприклад – зручні в транспортуванні стільці і столи-трансформери. Грамотно розпорядившись наявним простором можна непогано заощадити. Наприклад, фуршетну лінію можна накрити на будь відносно рівній поверхні, прийнявши до уваги тематику заходу.

Необхідно також підібрати декоративний текстиль (серветки, скатертини, фуршетні спідниці), великі конструкції (намети, тенти, навіси), технічний текстиль для рук і посуду.

Подбаємо про електриці



Залежно від страв, включених у меню, для кейтерінгу може знадобитися електрообладнання. Професійні термоси для гарячих напоїв, кавоварки, мікрохвильову піч, а також дизель-генератор для подачі електрики краще всього брати в оренду.

Якщо використання великих електроприладів не передбачається, для відтворення музики досить автомобільного акумулятора, а гарячі страви можна подавати в чафиндишах, термоподносах або мармитах, великою популярністю користуються також станції openair барбекю.

Столові прилади: стиль і зручність

Кількість посуду і столових приладів залежить від кількості гостей і меню. Одноразовому посуді, хоча і зручною у використанні, краще віддати перевагу скло, метал або фарфор, надають особливий шарм події. Важливо подбати про санітарно-гігієнічних нормах: чистих кухонних приладах для подачі страв, кухарських рукавичках з латексу або поліетилену, а також ширмі, яка відокремить банкетну зону від зони господарських робіт.


Важливі нюанси



Готуючи захід на природі, необхідно взяти кілька п'ятилітрових пляшок з чистою питною водою, а також подбати про своєчасну доставку обладнання та їжі. Транспортний засіб має бути достатньо містким, а інвентар в ньому правильно розташовуватися і перебувати в гастроємності з кришками, що дозволить не тільки зберегти цілісність страв, але і захистить їх від забруднення. У теплу погоду можна використовувати термоконтейнери.

Природно, запропонований список можна суттєво доповнити, але це потребуватиме додаткових фінансових витрат, в той час як виїзний фуршет передбачає використання тільки по-справжньому необхідних предметів, відповідних концепції заходу.
загрузка...
Залишити коментар
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читається
Ремонт
загрузка...