• 16:19 – Які штори підійдуть до зелених шпалер? 
  • 19:56 – Цокольні панелі під камінь 
  • 16:18 – У який колір пофарбувати стіни на кухні? 
  • 08:18 – Дизайн інтер'єру квартири в сучасному стилі 

Готуємо морозиво самі

Морозиво є улюбленим напоєм не тільки дітей, але і дорослих. Особливо воно актуальне під час спекотних літніх днів. В будь-якому магазині представлений величезний асортимент цього виробу. Виробники заманюють покупців яскравою упаковкою, ось тільки всередині нас чекає товар з барвниками і хімічними харчовими добавками.

Відомо, що батьки бажають своїм дітям тільки добра. Тому і морозиво хочеться відшукати натуральне і нешкідливе. Завжди привертає увагу обладнання для м'якого морозива , яке видає нам смачний продукт. Навіщо блукати по торговим павільйонам, якщо можна самостійно виготовити смачне ласощі. Робиться домашнє морозиво нескладно і на смак зовсім не відрізняється від магазинного.

Готуємо морозиво самі


Рецепт смачного домашнього десерту



Спочатку, необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього нам знадобиться яйця, а вірніше, жовтки в кількості чотирьох штук. Молоко 250 мл і 250 грам вершків. Цукор подрібнюємо в цукрову пудру або купуємо готовий продукт (100 грам). Для додання ванільного смаку знадобитися пачка ваніліну.

  1. Кип'ятимо молоко на плиті. Тільки не перегрейте цей молочний продукт.
  2. В кип'ячене молоко додаємо всю пачку ваніліну. Добре перемішуємо інгредієнти і залишаємо в спокої на двадцять хвилин.
  3. Щоб час не тягнулося довго, займемося іншою частиною приготування. Жовтки відділяємо від білків і збиваємо разом з цукровою пудрою. Повинна вийти однорідна піниста суміш.
  4. Тепер акуратно вливаємо в цю суміш, остигле молоко. Далі, додаємо вершки. Все що вийшло ретельно перемішуємо і ставимо на вогонь. Важливо стежити за тим, щоб рідина не закипала. У противному випадку продукт може згорнутися.
  5. Зайва волога випарується і отриману масу ставимо на стіл, чекаємо остигання.
  6. Як тільки суміш стане холодною, поміщаємо її в холодильник на 120 хвилин.
  7. Після того, як пройде час, необхідно морозиво збити міксером і поставити в морозильну камеру.
  8. Через дві години масу знову збивають міксером. На цьому етапі дозволяється додавати в морозиво різноманітні фруктові добавки або горіхи. Шоколадна стружка теж допустима.
  9. Отриману масу необхідно розмістити по формах і поставити в морозильну камеру. Через три години морозиво буде готово.

    Готуємо морозиво самі


  10. На десерт можна сміливо кликати гостей. Частування виходить чудовим і неповторним. Приємного апетиту, дорогі читачі!
загрузка...
Залишити коментар
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читається
Ремонт
загрузка...