• 16:19 – Які штори підійдуть до зелених шпалер? 
  • 19:56 – Цокольні панелі під камінь 
  • 16:18 – У який колір пофарбувати стіни на кухні? 
  • 08:18 – Дизайн інтер'єру квартири в сучасному стилі 

Піца з рибою і грибами або м'ясом - зроби сам

Для приготування піци з грибами та рибою потрібні найпростіші інгредієнти, багато в чому будуть потрібні ті інгредієнти, з яких у вас вийшла б смачна м'ясна піца :

Піца з рибою і грибами або м'ясом - зроби сам


• Риба будь-якого сорту - 250 грамів;
• Борошно - 200 грамів;
• Гриби шампіньйони - 200 грамів;
• Сіль і перець;
• Дріжджі сухі - 3-4 грама;
• Молоко - трохи менше 1/2 склянки;
• Паста томатна - пару столових ложок;
• Орегано і базилік сушені;
• Сир «Російський» або «Голландський» - 100 грамів;
• Одне яйце.

Процес приготування можна для зручності розбити на три частини: підготовка тесту, нарізка начинки, безпосередньо випікання.

На першому етапі необхідно зробити кілька кроків:
• Робимо гірку з борошна в глибокій мисці, додаємо сіль і дріжджі;
• Виливаємо вміст яйця;
• Додаємо підігріте до кімнатної температури, але не сильно гаряче молоко.
• Вимішуємо еластичне тісто до стану, коли воно перестає приставати до рук. При крайній необхідності можна підсипати ще борошна.
• Формуємо кулю і відставляємо його бік.

На наступному етапі, поки тісто піднімається, потрібно зайнятися іншими продуктами:
• Рибу ріжемо на невеликі шматочки, трохи солимо, злегка перчимо.
• Гриби промиваємо та нарізаємо майже «прозорими» пластинками, дуже тонко.
• Томатну пасту, перемішуємо з сухими травами в маленькій мисці.
• Сир досить крупно натираємо.

Після того, як куля збільшиться в розмірах вдвічі, обминаємо його і, давши піднятися ще раз, переходимо до завершального етапу:
• Розкачуємо тонкий коржик з тіста, кладемо її на пергамент для випічки, защипуємо краю.
• Промазуємо вийшов млинець томатної сім'ю.
• Красиво викладаємо шматочки риби і смужки грибів.
• Присипаємо тертим сиром зверху.

Після закінчення всіх маніпуляцій, відправляємо нашу піцу в духовку, заздалегідь піднявши в ньому температуру до 180 градусів. Очікуємо від 20 до 25 хвилин, і тільки після цього витягуємо отриману ароматну піцу.
загрузка...
Залишити коментар
  • Коментують
  • Сьогодні
  • Читається
Ремонт
загрузка...